Strandondernemer

Dit is BeachPedia

Het doel van BeachPedia© is om een compleet overzicht te bieden van informatie over alles wat te maken heeft met verblijven op het strand en aan de kust.

 

Dit beteken wij voor u
Voor strandondernemers zijn we het centrale platform, dat bijdraagt aan het realiseren van bezoekers. Bezoekers naar uw website, Social media, fysieke locatie en onderneming. BeachPedia© gaat hierbij voor volledige interactie met betrokken organisaties en bezoekers. Iedereen draagt zoveel mogelijk zijn eigen steentje bij. Wij staan daarom ook altijd open voor nieuwe ideeën, dus neem gerust contact op.

 

Ambitie BeachPedia©
De BeachPedia© ambitie uit groeien naar hét toonaangevende Europese platform voor alles over verblijven op het strand en aan de kust.

Weten wat dat voor u als strandondernemer kan beteken?
Neem gerust contact met ons op>

De naam BeachPedia©

BeachPedia© is een samentrekking van beach en het Griekse”encyclopedia”. Een gids met alles over verblijven op het strand en aan de kust, zo compleet als een encyclopedie. Onze ambitie sluit hier perfect op aan.

 

Ontwikkelingen BeachPedia©
Beachpedia© is in ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan handige technische functionaliteiten. De organisatiestructuur en het aangaan van samenwerkingsverbanden. We doen er alles aan om van Beachpedia© zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

 

BeachPedia organisatie
BeachPedia© gelooft in ‘ongedwongen maar verantwoordelijk’. Iedereen die een bijdrage levert aan BeachPedia© zal dit onderschrijven en ondersteunen. Daarom kan en mag iedereen zelf de tijd indelen waarover gewerkt wordt. Dat geldt ook voor de plaats waar je werkt. Op het strand misschien? BeachPedia© heeft daarom ook de strategische keuze gemaakt voor het “nieuwe werken”

 

Samenwerken
BeachPedia gelooft in de kracht van het samendoen! Daarom starten wij met stichtingen en verenigingen samenwerkingverbanden op. Wij faciliteren u graag, onze kracht zit in de onze media.

 

Geïnformeerd worden over de actuele ontwikkelingen? 
Schrijf u in voor de ondernemersnieuwsbrief  >

 


Top