De Strand App

De Strand App

Waarom een app?

Een app is een programmaatje dat een functionaliteit toevoegt aan een smartphone, zoals een iPhone of een Android telefoon. Hiermee kunnen gebruikers ter plekke snel informatie opzoeken, zoals bijvoorbeeld wat er te doen is op het strand.

Wat doet De Strandapp

BeachPedia heeft veel informatie over het strand. Deze informatie is onderverdeeld in de rubrieken:
* Good to Know, wat moet je weten? (strandinformatie, parkeren, weer en tips)
* The Places to be, waar moet je zijn? (eten, drinken en overnachten)
* The Things to do, wat kan je zien en doen? (activiteiten en beleven)
* Strandnieuws en strandagenda
Door deze informatie op een slimme manier te combineren en beschikbaar te stellen wordt De Strandapp meteen een een must have!

 

Strandapp een feit!

Het is nog even wachten, maar voor het seizoen 2013 is De Strandapp vast een feit. Wil je actief geïnformeerd worden over wanneer De Strandapp live gaat, meld je dan nu aan.

E-mailadres*
Voornaam*
Achternaam
* verplichte velden   

 


Strand App logo

 

Organisaties & gemeenten

Organisaties en gemeente zich profileren met en profiteren van de Strandapp, door hun stranden te promoten! Uw strandregio is erbij gebaad om zoveel mogelijk badgasten te trekken naar het recreatiestrand.
Door de Strandapp weten toeristen uw strand en de lokale ondernemers beter te vinden. De strandbezoekers weten wat er te doen is. Dit zal daarom niet alleen zorgen voor meer bezoekers, maar ook voor hogere uitgaven per bezoeker. Ook geïnteresseerd, in het concept u kunt ons eenvoudig bereiken via de contact button.


Geef een reactie

Top