Meewerken aan

Meewerken aan de Strandsite van Europa!Meewerken aan de Strandsite van Europa!

Beachpedia is opzoek naar enthousiaste mensen. Mensen die plezier beleven in online media en die zich ergeren aan onvolledige informatie. Mensen die graag één of meerdere uren per week een bijdrage willen leveren.

 

Enthousiaste Webredacteur

Ben je schrijver en hou je van strand, zee en zon? Spreekt relaxen, vrienden ontmoeten, een fikse wandeling of spelen in het zand tot je verbeelding? Dan zouden wij wel eens op zoek kunnen zijn naar jou.

Beachpedia© start met een interactieve strandportaal en daar kunnen we wel hulp bij gebruiken. Op het platform vind je alle hotspots en ‘things to do’ aan de Nederlandse en Belgische kust, van de hipste strandpaviljoens tot de voordeligste overnachtingsmogelijkheden in reviews en nieuws.

Vanwege onze ambitie de meest complete strandportaal te worden zoeken we per direct een parttime webredacteur.
Als BeachPedia© webredacteur zorg je er voor dat het aantal bezoekers van de interactieve strandportaal stijgt door artikelen te schrijven, publicaties te redigeren en koppelingen te maken tussen rubrieken als nieuws, agenda en nieuwsbrieven. Daarbij hoort ook je eigen BeachPedia© strandportaal waarmee actief bent op sociale netwerksites en bezoekers uitdaagt om te reageren.
Wij zoeken een echte doener die zelfstandig werkt, foutloos spelt en kan werken met CMS.
Heb je interesse? Mail ons je motivatie en CV.

 

Kundige SEO specialist

Heb je interesse? Mail ons je motivatie en CV.

 


Top